NYE TURER  VURDERES FORTLØPENDE SÅ SNART LANDEGRENSENE ÅPNES OPP IGJEN.
FØLG MED !

Velg New Orleans, Praha eller Tallinn  på menyen til venstre og meld din interesse nederst på siden. Først til mølla og kun få plasser !!!!!!!!!
-----------------------------------
Flest reisende til New Orleans var det på turen i 2008.  Og det ble en en ubetinget suksess !
74 personer ble med på turen !

MELD DIN INTERESSE FOR NESTE TUR ! 

    

"Do You know what it means to miss New Orleans"

NEW ORLEANS PORTAL #1

"Let the good times roll" 

JAZZREISER.NO

 

 

Jazzreiser.no er etablert av Odd H. Brubak, leder i Lillestrøm Jazzklubb. Hensikten er å arrangere og tilrettelegge gruppereiser og tematurer til helt spesielle jazzfestivaler og andre jazz beslektede begivenheter gjerne litt utenfor allfarvei. Jazzreiser.no har gruppe-reiser til New Orleans som sin spesialitet. Den første reisen arrangerte vi våren 2003 til Jazz & Herritage festivalen i jazzens fødeby N’awlins med 60 medlemmer fra Lillestrøm Jazzklubb !
Siste nytt på programmet er turer til Praha og Tallinn (bruk menyen til venstre).
Hva med
New Orleans - etter Katrina ? Orkanen gjorde enorme skader, og ga ny, bedrøvelig mening til sangen "Do You Know What it Means, to Miss New Orleans". Sørstatsbyen New Orleans har måttet gjennomleve mye etterpå. Før orkanen Katrinas herjinger (les mer her) hadde byen mellom 7 og 8 hundre tusen innbyggere. Mange av dem har enda ikke kommet tilbake. Men tross store kontraster kan turistene oppleve mye spennende. Denne byen som tidligere var svært livlig, trenger alle bidrag. Ikke bare fra dem som vender tilbake til hjemmene sine, men også de bidragene en kan gi som tilreisende turist. Den absolutt beste måten å støtte New Orleans og Louisiana er å reise tilbake dit nå.
 
For å få flyseter og ikke minst hotell rom i New Orleans under jazzfestivalene og Mardis Gras, må dette som regel bestilles ca. 1 år i forveien ! Jazzreiser.no benytter kun anerkjente reisebyråer tilsluttet Reisegarantifondet som teknisk arrangør. Selv stiller vi vår kunnskap, ikke minst om New Orleans, til rådighet og skreddersyr reisen samt tilrettelegger programmet under oppholdet. Vi vet hvor viktig detaljene er under både planleggingen og gjennomføringen for at du og dine kunder, venner eller samarbeidspartnere skal få en vellykket reise som blir husket. 
Spesielt vår lokalkunnskap om New Orleans etter ett 10-talls besøk, vår bruk av skandinavisk talende guide bosatt i byen, vår kjennskap og erfaring med lokale arrangører av utflukter som jazzbrunch med hjuldamper på Mississippi, bytur i French Quarter og omegnen inkludert en av de spesielle kirkegårdende, swamp tour og alligator safari, plantasjetur (hvor ”Tatt av vinden” er spilt inn), gospelkonsert m.m. gjør at du garantert får et vellykket opphold. Dessverre er jazzklubbene i Bourbon Street i ferd med å forsvinne, men vi gir deg tipsene hvor de gode jazzklubbene og konsertene finner sted.
Sist, men ikke minst viktig; jazzreiser.no er ikke et selskap som skal tjene penger på din reiselyst. Vår genuine interesse for jazz og begeistring først og fremst for New Orleans gjør at vi holder på med dette på non-profitt basis. Undertegnede er med gruppen som reiseleder og kan om ønskelig også være behjelpelig med å få med kjente norske jazzmusikere som guider.
                                                                           Odd H. Brubak


 

 

 

JAZZREISER.NO 
Odd H. Brubak
Fabrikkgata 7
2004 Lillestrøm 
Tlf. 930 01 630